Counter

       

Si Ju DuKeT WeBi.!
ShuM i MiRe.!
MiRe.!
NorMaL.!
Jo i MiRe.!
Hic MiRe.!
  
pollcode.com free polls

 

KALENDARI  KOHA

LAJMET

 

Ora

 

Kerko ne Youtube

 

Test i vogël i dashurisë për ditën e shën Valentinit

Nëse dëshironi të vërtetoni se ai ju do vërtet me gjithë zemër, mjafton t'i vështroni sjelljet e tija të përditshme dhe do ta kuptoni se sa është e sinqertë dashuria e tij në përqindje. Bëjani disa pyetje vetes e disa partnerit tuaj dhe për çdo përgjigje pozitive shpërbleni atë me nga një puthje, madje edhe nëse ai nuk e dine pse:

10. Pyeteni partnerin se çka keni patur të veshur në ditën e takimit tuaj të parë?
9. Sa here që jeni të suksesshëm në punë, a krenohet me ju apo xhelozohet në ju?
8. A ju dhuron buqeta me lule kohë pas kohe apo vetëm gjatë ditëve të veçanta?
7. Kur të fjaloseni nuk mban inat më shumë se 12 orë?
6. I dukeni tërhjekëse dhe e bukur edhe kur zgjoheni në mëngjesë?
5. Ka mirëkuptim dhe nuk ju vendos para aktit të kryer kur gaboni?
4. Të dielave ua përgatit ushqimin dhe ua sjellë në shtratë.
3.Nuk e anulon darkën me juve për shkak se i ka dale ndonjë punë në ndërkohë.
2. Ju thotë së paku një here në ditë "Të dua".
1. Ju bënë që shpesh të ndiheni se pa të jeta juaj nuk ka fare kuptim.!