Counter

       

Si Ju DuKeT WeBi.!
ShuM i MiRe.!
MiRe.!
NorMaL.!
Jo i MiRe.!
Hic MiRe.!
  
pollcode.com free polls

 

KALENDARI  KOHA

LAJMET

 

Ora

 

Kerko ne Youtube

 

WelCoMe.!

A -E don me zemër.!

B -Besnik/e ësht.!

C -Bukurosh/e ësht.!

D- Dëshiron me fol me ty.! 

DH -Nuk te tradhton.! 
E- Cmendet kur të shef por nuk të tregon.! 

Ë- Han e   pin veç   për ty mendon.! 
F- I pelqen sjellja e juaj.! 
G- Të ruan vetem ty.! 

GJ -I pelqen stili i juaj.! 

H- Ka deshir met ndegju kur fol.! 
I- Mendon me kalu me ty.! 
J -Eshte Xheloz/e.! 
K- Nuk dëshiron me kalu pa te njohur.! 

L- Njeri shum i ndershëm dhe serioz /e.!

M -Qan kur nuk del ne takim.! 
N- Rrin i /e vetmuar dhe mendon për ty.! 

NJ- Seriozisht e bën të lumtur.! 

O- Te lyp por nuk të gjen.! 

P-   I pelqejn syt edhe   buzët e tua.! 

L -Të thot stë dua por çmendet pas teje.! 

LL- Orën e harron kur del në takim.! 

Q -Të ndjek mbrapa.! 

R -Të lyp në çdo an po stë gjen dot.! 

RR -Seriozisht të don.! 

S -Ka dëshir Të Ket  fotogarfin tënde.! 

SH- Dëshiron Tët Në Qetsi.!

T -Të pelqen trupi i saj/tij 

TH -Ty të bën shum te lumtur.! 

U- Ti   edon por nuk ja tregon.! 
V -Ne shkoll të ka pa por nuk flet me ty.!

X -Ty të pëlqen të folurit dhe qeshurit e saj/ tij.! 

XH -Do Keni Lumturi gjat jetes.! 
Y- Ti më tepër e ëndërron.! 

Z- Gjithmon i interson për ty.!  

ZH -Nuk beson sa shum të don.... ?

By: BLeRo blero_gr01 at Hotmail.com