Counter

       

Si Ju DuKeT WeBi.!
ShuM i MiRe.!
MiRe.!
NorMaL.!
Jo i MiRe.!
Hic MiRe.!
  
pollcode.com free polls

 

KALENDARI  KOHA

LAJMET

 

Ora

 

Kerko ne Youtube

 

WelCoMe.!

Memedhe, quhet toka.
Ku me iken per lesh koka.
Ku kam dashur mem e at.
Ku te grijne fajdet, parate.
Ku kam fis e ku kam fare.
Ku s'ka drita por pishtare.
Ku te mbyt pluhuri tallashi.
Ku kercet e pret kallashi.
Ku ka diamant e ar.
Ku s'gjen uje per tu lare.
Ku ka plehra togje -togje.
Dhe qindra parti per l****.
Memedhe, eshte nje cope toke.
Qe te ben me dhimbje koke.
Ku po shemben kombinate.
Dhe hajdutet ngrene pallate.
Ku ben ligjin kontrabanda.
Dhe nje politikan ka 10 bodyguarda.
Ku po shiten me dollare.
Varret e gjysherve te pare.
Memedhe, quhet toka.
Ku asnjeri, shqip s'kuptoka.
Ku bejne parada bukurie.
Vajza te c'do kategorie.
Ku nje miss, prish virgjerine.
Vec te nderroje nenshtetesine.
Memedhe, quhet ky vend.
Qe ka deputete pa mend.
Qe perleshen e bertasin.
Dhe se dine as vete se c'flasin.!

By: BLeRo blero_gr01 at Hotmail.com