Counter

       

Si Ju DuKeT WeBi.!
ShuM i MiRe.!
MiRe.!
NorMaL.!
Jo i MiRe.!
Hic MiRe.!
  
pollcode.com free polls

 

KALENDARI  KOHA

LAJMET

 

Ora

 

Kerko ne Youtube

 

Links

*Saranda*
Kemi Jonin per tu lare
prane Greqine per pazar
shtepi bosh e me verande
lum si ne per k’te Sarande.

*Shkodra*
Kena Bunen e Liqenin
kem’ Rozafen dhe humorin
kem’ gjakmarrjet e shoqnine
s’ka si Shkodra per Shqipnine.

*Korca*
Kemi fjalet, pastertine
nikoqire e besimtare
arsimdashes e shtegtare
Korca jone nuk ke te share.

*Tirana*
Kemi Dajtin edhe Lanen
Parlament , aeroportin
njerez plot , pluhur e zhurme
o Tiron te duam shume.

*Gjirokaster*
Kemi keshtjellen, shtepite muze
ish-udheheqsin, te madhin Kadare
konsullaten, tregtare me shumice
Gjirokaster guri, kursen pa teprice.

*Durresi*
Kemi portin me te madh
kemi plazhe te pamate
korridorin tete, si dhe autostrade
Durrsi i refugjatve, e Teutes me varke.

*Fieri*
Kemi fushat myzeqare
kemi Benz-a, kemi pare
bejm’ kanabis e duhan
Fieri yne qe le nam.

*Mirdite*
Kena pula qe hane gur
kena shkrepa me ba mur
kena pisha me ba drite
lum per na qe rrim’ n’Mirdite.

*Vlora*
Kemi brigjet plot me skafe
turist’ plot nga gjithe bota
kercet mitrolozi po te haet dora
lum si ne qe na ka Vlora.

 

By: BLeRo blero_gr01 at Hotmail.com