Counter

       

Si Ju DuKeT WeBi.!
ShuM i MiRe.!
MiRe.!
NorMaL.!
Jo i MiRe.!
Hic MiRe.!
  
pollcode.com free polls

 

KALENDARI  KOHA

LAJMET

 

Ora

 

Kerko ne Youtube

 
ViVi DVD Player 2.0.9


iViDVD Player eshte shum i lehte per ta perdorur poashtu edhe nje program i fuqishem - DVD player e cila kombinon piktura te shkelqyeshme dhe zera me tipare maksimale qe inkludon: DVD playback me funksionim maksimal te pulteve komanduese.

Permbajtja:

Region free/code free/zone free.
Auto detect DVD / VCD / SVCD disc and play disc automatically.
Support Mpeg1 / Mpeg2 format files
Support MP3 / WMA / RMA / Wav / Asf format files.
Support MP4 ,3GP ,3GP2 ,AVI ,MPEG, DIVx ,format Files.
Support AC-3 surround sound up to 5.1 channel. Stunning video and audio quality.
Capture high resolution pictures from video.
Smart Stretch lets you enjoy video with any aspect ratio on any PC, without distortion.

Linku i Shkarkimit:

http://rapidshare.com/files/13043836...AYERV.cape.rar
By: BLeRo :)