Counter

       

Si Ju DuKeT WeBi.!
ShuM i MiRe.!
MiRe.!
NorMaL.!
Jo i MiRe.!
Hic MiRe.!
  
pollcode.com free polls

 

KALENDARI  KOHA

LAJMET

 

Ora

 

Kerko ne Youtube

 
  1. HaPi i Par: e Hapim Komanden "RUN", Pasi Të Hapet Shkruani  "gpedit.msc" Pa Thonjëza.!
  2. Zgjedhim: Local Computer Policy Pastaj Administrative Templates , Network , QoS Packet Scheduler & Në Fund Limit Reservable Bandwid.!                                                                          
  3. Pasi Që Të Klikoni Tek Limit Reservable Bandwidth Hapet Një Dritare :
  4. Kliko Enabled , & Bandwidth Limit(%) Ndryshoje nGa 20 në 0.
  5. Dhe Në Fund Kliko Apply & Je Ok.! Tash GjiThçKa Është Në Rregull, & Interneti Juaj Është Më i Shpejtë  20%... ShpreSoJ Se iSha i QarT..!?
  6. KuKeSi HaCKeR CenTeR
  7. PosTiMi u Bë nGa BLeRo